Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 120 ml vízzel összekeverjük és így kapott masszát, felmelegített serpenyőben sütjük, néhány csepp olajon, közepes hőmérsékleten (az omlett hagyományos módon vagy rántotta formájában is elkészíthető).
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 120 ml vízzel összekeverjük és így kapott masszát, felmelegített serpenyőben sütjük, néhány csepp olajon, közepes hőmérsékleten (az omlett hagyományos módon vagy rántotta formájában is elkészíthető).
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 120 ml vízzel összekeverjük és így kapott masszát, felmelegített serpenyőben sütjük, néhány csepp olajon, közepes hőmérsékleten (az omlett hagyományos módon vagy rántotta formájában is elkészíthető).
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 40 ml vízzel összegyúrjuk, két labdát formázunk belőle, sütőpapírra helyezzük őket. Serpenyőben vagy előmelegített sütőben 200 C sütjük 15 percig.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: 75 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát és így kapott masszát, néhány csepp olajon, palacsintasütőben mindkét oldalán megsütjük.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 100 ml meleg vízbe szórjuk. Besűrűsödésig kevergetjük.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 34 grammos tasak
Elkészítési javaslat: 250 ml vízben feloldjuk a tasak (34 g por) tartalmát. 2 percig melegítsük mikrohullámú sütőben, néhány percig hagyjuk, hogy a kukorica visszanyerje nedvességtartalmát, majd melegítsük még 1 percig.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 30 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 250 ml vízbe szórjuk, majd összerázzuk. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 180 ml vízbe szórjuk, majd összerázzuk. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 200 ml vízbe szórjuk, majd összerázzuk. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen. A tasak tartalmát forró vízbe is szórhatjuk és összerázzuk.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 200 ml vízbe szórjuk, majd összerázzuk. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen. A tasak tartalmát forró vízbe is szórhatjuk és összerázzuk.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 30 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 200 ml vízbe szórjuk, majd összerázzuk. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben vagy tűzhelyen. A tasak tartalmát forró vízbe is szórhatjuk és összekeverjük.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 30 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 50 ml vízzel összegyúrjuk, labdát formázunk belőle és sütőpapírra helyezzük. Előmelegített sütőben 200 C sütjük 15 percig.
Fázis: 1
Csomagolás: 10 db 4 grammos tasak
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 30ml vízbe öntjük, besűrűsödésig kevergetjük. Hagyjuk pihenni néhány percig, hogy a fűszernövények rehidratáljanak.
Fázis: 1
Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak
Elkészítési javaslat: 40 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát és így kapott masszát nyújtsuk ki 15-20 cm átmérőjű körré. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, tegyük rá a feltéteket. Előmelegített sütőben süssük 15 percig 200 C fokon.
Fázis: 1
Csomagolás: 1 zacskó, 25 g
Fázis: 1
Csomagolás: 1 zacskó, 25 g