• info@protekal.hu
  • +36 20 574 4001

Protekal szakácskönyv

A diéta elején sok páciens tesz fel kérdéseket az új étkezési rendszerrel kapcsolatban, ötleteket kérnek ételek elkészítésére vonatkozóan. Ezért összeállítottunk egy kis receptgyűjteményt, melyet a pácienseink osztottak meg velünk annak reményében, hogy a leendő pácienseknek könnyebbé teszik a különböző protein ételek és a megengedett zöldségfélék kombinálását.

Ebédre és vacsorára kombinálhatók az A és B csoportba tartozó zöldségfélék és a Protekal termékek. Amennyiben főzésnél nem használta fel az engedélyezett zöldségfélék teljes mennyiségét, készítsen belőle salátát vagy köretet.

A Protekal termékekből, zöldségekből és fűszerekből Ön is alkothat új recepteket.


Levesek

Protekal - leves Protekal - leves Protekal - leves

Receptek


 

Omlettek

Protekal - Omlett Protekal - Omlett Protekal - Omlett

A tasakon feltüntetett mennyiségű vizet öntsük a shaker-be. Hozzáadjuk a tasak tartalmát és addig rázzuk amíg össze nem áll a keverék. Tegyünk néhány csepp extra szűz olívaolajat (ne felejtsük el mennyi a napi megengedett mennyiség) egy serpenyőbe (lehetőleg teflon bevonatú, vagy kerámia serpenyőt használjunk, hogy ne ragadjon oda) és süssük meg az omlettet. Fűszerezzük ízlés szerint.

Receptek


Csirkés krokett

Protekal - csirkés krokett

Receptek


Burgonyapüré

Protekal: Burgonyapüré

Receptek

(Visited 911 times, 1 visits today)

Protekal Magyarország