• info@protekal.hu
  • +36 20 574 4001

Édes ételek

Protekal karamell pudingpor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 150 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát. Pár percre hűtőbe tesszük, hogy a puding besűrűsödjön.


Protekal csokoládés pudingpor

Protekal csokoládés pudingpor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 150 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát. Pár percre hűtőbe tesszük, hogy a puding besűrűsödjön.


Protekal csokoládé mousse

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 75 ml vízbe szórjuk és összerázzuk. 15 percre hűtőbe tesszük.


Protekal sárgabarackos túrókrém

Protekal sárgabarackos túrókrém

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 150 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát. Pár percre hűtőbe tesszük, hogy a túrókrém besűrűsödjön.


Protekal tejberizs

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát 100 ml vízbe szórjuk és simára keverjük. 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben, majd hagyjuk hűlni 15 percig, hogy a rizs visszanyerje nedvességtartalmát.


Protekal almás – fahéjas ízesítésű müzli

Protekal almás – fahéjas ízesítésű müzli

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 100 ml vízzel összekeverjük (összerázzuk) a tasak tartalmát. Szükség szerint adhatunk hozzá több vizet.


Protekal palacsintapor

Protekal palacsintapor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 75 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát és így kapott masszát, néhány csepp olajon, palacsintasütőben mindkét oldalán megsütjük.


Protekal csokoládés öntet

Fázis: 1

Csomagolás: 10 db 4 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 15 ml vízbe szórjuk és besűrűsödésig kevergetjük.


Protekal málnás öntet

Fázis: 1

Csomagolás: 10 db 4 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 15 ml vízbe szórjuk és besűrűsödésig kevergetjük.


Protekal mézes öntet

Fázis: 1

Csomagolás: 10 db 4 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 15 ml vízbe szórjuk és besűrűsödésig kevergetjük.


Protekal tejpor kávéhoz

Fázis: 1

Csomagolás: 10 db 4 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát szórjuk forró kávéba (100-150 ml) és kevergessük ameddig teljesen feloldódik.


Protekal almás-karamellás palacsintapor

Protekal almás-karamellás palacsintapor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 25 grammos tasak

Elkészítési javaslat: 70 ml vízzel összekeverjük a tasak tartalmát és így kapott masszát, tapadásmentes palacsintasütőben megsütjük.


Protekal banános-csokoládés palacsintapor

Protekal banános-csokoládés palacsintapor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 32 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát és 75 ml vizet öntsünk a shakerbe és rázzuk össze. Öntsük a masszát két szilikon sütőformába, vagy hagyjuk a shakerben miután a shaker belső oldaláról eltávolítottuk a felesleges masszát. Másfél percig melegítsük mikrohullámú sütőben (800W).


Protekal csokoládés süteménypor

Protekal csokoládés süteménypor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 32 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát és 75 ml vizet öntsünk a shakerbe és rázzuk össze. Öntsük a masszát két szilikon sütőformába, vagy hagyjuk a shakerben miután a shaker belső oldaláról eltávolítottuk a felesleges masszát. Másfél percig melegítsük mikrohullámú sütőben (800W).


Protekal gyümölcsös süteménypor

Protekal gyümölcsös süteménypor

Fázis: 1

Csomagolás: 7 db 32 grammos tasak

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát és 75 ml vizet öntsünk a shakerbe és rázzuk össze. Öntsük a masszát két szilikon sütőformába, vagy hagyjuk a shakerben miután a shaker belső oldaláról eltávolítottuk a felesleges masszát. Másfél percig melegítsük mikrohullámú sütőben (800W).

(Visited 1 341 times, 1 visits today)

Protekal Magyarország